ZELFSTANDIGE KOK / HULPKOK / KEUKENTIJGER (16-38 UUR)
WIJ ZOEKEN GEEN CV. WIJ ZOEKEN MENSEN.
Ervaring? Top.
Nog niet? Ook geen probleem.
Als de wil er is om te leren — dan leren wij jou de rest.
WIJ ZIJN GASTROVINO GIRASOLE 🌻
Een wijnwinkel, wijnbar én mediterrane trattoria in het centrum van Nuenen.
We hebben geen klassieke horeca-mindset.
We draaien op energie, op service, op helpen, op meedenken.
Bij ons zit je niet opgesloten in 1 hokje.
De kracht van Girasole: één team, één flow.
Winkel → restaurant → keuken → Girasole → het loopt door elkaar heen.
En ja: we werken onder retail CAO.
= meer vrije dagen (40%), beter pensioen, en fooi (ca. €250–300 p/m extra).
JOUW ROL IN DE KEUKEN 💛
- je maakt antipasti, pasta’s en mediterrane gerechten
- je houdt overzicht
- je werkt netjes, efficiënt en met smaak
- waar nodig help je mee in de winkel (kaas snijden / antipasti meegeven)
- je denkt graag mee in ontwikkeling van nieuwe gerechten
WIE BEN JIJ? 🔪
- je kan zelfstandig werken óf hebt de ambitie dat te leren
- je wil groeien, leren & beter worden
- je houdt van koken, smaak, product, vers, kwaliteit
- je vindt contact met gasten prima (dat doen we veel bij Girasole)
WAT BIEDEN WIJ? 📈
- 16 tot 38 uur per week
- salaris passend bij ervaring + fooi
- Bonusregeling vanaf medio 2026
- retail CAO (betere voorwaarden dan horeca CAO)
- ontwikkeling richting souschef / keukenlead mogelijk
- fijne werktijden (21:00 doordeweeks / 23:00 vrijdag & zaterdag)
OVER ONS 🌻
Girasole is kleurrijk, persoonlijk, warm en service-gedreven.
We zijn onderdeel van Dreuf V.O.F. (o.a. wijnhandel en limoncello-label).
Alles draait om mooie producten en geweldige service — naar gasten én naar team.
SOLLICITEREN? 📬
Stuur een mails naar: info@dreuf.nl t.a.v. Rob van der Wallen
Of loop gewoon even binnen ✨