ZELFSTANDIGE KOK / HULPKOK / KEUKENTIJGER (16-38 UUR)

WIJ ZOEKEN GEEN CV. WIJ ZOEKEN MENSEN.

Ervaring? Top.

Nog niet? Ook geen probleem.

Als de wil er is om te leren — dan leren wij jou de rest.

WIJ ZIJN GASTROVINO GIRASOLE 🌻

Een wijnwinkel, wijnbar én mediterrane trattoria in het centrum van Nuenen.

We hebben geen klassieke horeca-mindset.

We draaien op energie, op service, op helpen, op meedenken.

Bij ons zit je niet opgesloten in 1 hokje.

De kracht van Girasole: één team, één flow.

Winkel → restaurant → keuken → Girasole → het loopt door elkaar heen.

En ja: we werken onder retail CAO.

= meer vrije dagen (40%), beter pensioen, en fooi (ca. €250–300 p/m extra).


JOUW ROL IN DE KEUKEN 💛

  • je maakt antipasti, pasta’s en mediterrane gerechten
  • je houdt overzicht
  • je werkt netjes, efficiënt en met smaak
  • waar nodig help je mee in de winkel (kaas snijden / antipasti meegeven)
  • je denkt graag mee in ontwikkeling van nieuwe gerechten

WIE BEN JIJ? 🔪

  • je kan zelfstandig werken óf hebt de ambitie dat te leren
  • je wil groeien, leren & beter worden
  • je houdt van koken, smaak, product, vers, kwaliteit
  • je vindt contact met gasten prima (dat doen we veel bij Girasole)

WAT BIEDEN WIJ? 📈

  • 16 tot 38 uur per week
  • salaris passend bij ervaring + fooi
  • Bonusregeling vanaf medio 2026
  • retail CAO (betere voorwaarden dan horeca CAO)
  • ontwikkeling richting souschef / keukenlead mogelijk
  • fijne werktijden (21:00 doordeweeks / 23:00 vrijdag & zaterdag)

OVER ONS 🌻

Girasole is kleurrijk, persoonlijk, warm en service-gedreven.

We zijn onderdeel van Dreuf V.O.F. (o.a. wijnhandel en limoncello-label).

Alles draait om mooie producten en geweldige service — naar gasten én naar team.

SOLLICITEREN? 📬

Stuur een mails naar: info@dreuf.nl t.a.v. Rob van der Wallen

Of loop gewoon even binnen ✨